Blog
 

V dnešní době ideální koncepce bydlení ve městě. Dva plnohodnotné rodinné domy, které využívají výhod faktu, že se jedná o jeden stavební blok. Absolutní soukromí pro obě rodiny, energetická úspora ve všech směrech, rozumná plocha zahrady a odpočinkových ploch. Poloha na pražské Zbraslavi nabízí ideální výchozí bod pro kontakt s Prahou i s...

U parku Klamovka vznikl velice zajímavý projekt "zeleného" bytového domu s lávkou, která jej spojuje s parkem. Vše bylo navrženo s maximálním úsilím o zachování soukromí jeho obyvatel, vysokého standardu bydlení s přidanou hodnotou energetické úspory při provozu domu.

Jsme hrdými tvůrci skupiny dvojdomů, které jsou citlivě usazeny do lokality okolí lipenské přehrady. V blízkosti lesa a na jižním svahu vznikl soubor domů nejen pro rekreaci.

První dny

06.11.2016

Jsme zcela vyčerpáni cestou. Posun o 6 hodin je náročný. Jediný způsob, jak se srovnat, je ignorovat noc prožitou v letadle a vyčkat se spánkem až na tu další.

Odlet - Již před pěti lety jsme začali ve Vietnamu navrhovat zdravotnická zařízení. Nyní se objevily nové příležitosti. Vyrazili jsme tentokrát ve dvou. Filip Fritscher a já. Cesta není dlouhá. Letí se z Prahy, přes Moskvu, kde se přestoupí, a potom už jen nějakých slabých 9 hodin a jste v Hanoji. Přivítalo nás příjemných 25 stupňů Celsia. Oproti...